Ajándékkártya 

Élmények ajándékba

A három legnépszerűbb ajándékkártyánk leírását találja ebben a menü pontban. Ha más típusú kártyát szeretne, kérem vegye fel velünk  a kapcsolatot, minden egyéni igényt rugalmasan kezelünk!
                                Az ajándékkártyákat sorszámmal ellátva e-mailben továbbítjuk! 
                                     Nem szükséges kinyomtatni. - Óvjuk környezetünket!
                                     email: kutyaselmenyek@gmail.com   Tel.:+36-30-1957343

Családi 4 fős V.I.P. Ajándékkártya

. Az élményprogramon interaktív kapcsolatba kerül a csoport a  kutyával, együtt dolgoznak, játszanak, oldanak meg kedves feladatokat és átélheti ezeknek a különleges kutyáknak a közelségét. A programot professzionális terápiás kutya trénerek vezetik, akiktől a kutyázásról is tanulhat és beleláthat ebbe az egyedi szakmába. Azokat is szeretettel várják, akik kicsit tartanak a kutyától, mivel a terápiás kutyák megbízhatóak, nyugodtak és szigorú egészségügyi szűréseken esnek át. Egy terápiás segítő kutya közelsége, felkészültsége, figyelme különleges élmény. A mosoly és a kacagás garantált! Családokat, baráti társaságokat várunk erre a programra!

A program ára: 28.000 Ft/ 4 fő

( Minden plusz további fő részvétele 6000 Ft, Max létszám 8 fő)

Ajándékkártyáért keress minket bizalommal!

kutyaselmenyek@gmail.com


Céges munkavállalói ajándékkártyák

Kedves munkáltatók, munkahelyi vezetők!

Ajándékkártyáink már elérhetőek, mellyel munkatársak számára ajándékozhatnak egy különleges családi szabadidős programot.
Élmény, stresszoldás, szeretet, kikapcsolódás hivatásos terápiás kutyáinkkal.
Nézz körül 2022-es programjaink között és ajándékozz részvételt a programjainkon. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogy melyik program a legkedvezőbb ajándék!
Ajándékkártyáért keress minket bizalommal!
kutyaselmenyek@gmail.com

 2 fős V.I.P. Ajándékkártya

Szívvel és szakértelemmel kidolgozott speciális programmal várják képzett, hivatásos megbízható terápiás segítő kutyákkal. Biztonságot, önbizalmat, sokat elfeledett életkedvet adnak nap mint nap egészséges vagy akár beteg és sérült embereknek, gyermekeknek. Az élményprogramon interaktív kapcsolatba kerül a kutyával, együtt dolgoznak, játszanak, oldanak meg kedves feladatokat és átélheti ezeknek a különleges kutyáknak a közelségét. A programon 12 év alatti gyerekek egy felnőtt kíséretében vehetnek részt.  A program 45 perces,  kültéri és beltéri feladatok is vannak. 

A program ára: 20.000 Ft/2fő 

(Minden plusz további fő részvétele 6000 Ft)

Ajándékkártyáért keress minket bizalommal!

kutyaselmenyek@gmail.com