V.I.P. egyéni vagy családi élményprogramok

V.I.P. élményprogram terápiás kutyákkal 


Szívvel és szakértelemmel kidolgozott speciális programmal várjuk képzett, hivatásos megbízható terápiás segítő kutyákkal. Biztonságot, önbizalmat, sokat elfeledett életkedvet adnak nap mint nap egészséges vagy akár beteg és sérült embereknek, gyermekeknek. Az élményprogramon interaktív kapcsolatba kerül a kutyával, együtt dolgoznak, játszanak, oldanak meg kedves feladatokat és átélheti ezeknek a különleges kutyáknak a közelségét. A programon 12 év alatti gyerekek egy felnőtt kíséretében vehetnek részt. A program 45 perces, kültéri és beltéri feladatok is vannak. A program Budapest III. kerületében elérhető. Lagotto romagnolo kutyák, csoki labrador és golden retriver kutyáink várnak a helyszínen mindenkit!

A program ára: 20.000 Ft/2fő

(Minden plusz további fő részvétele 6000 Ft)

Tel.:+36-30-1957343

E-mail: kutyaselmenyek@gmail.com

 elmenykutyazaslagottok@gmail.com 

Élményprogram terápiás kutyákkal (csoportos)

Kutyás élményprogram

Sokféle programot biztosítunk. Az egyik nagy kedvenc a 45 perces élménykutyázás ahol beltéri és kültéri programmal várunk. Beltéri és kültéri élmény, átöltözési lehetőséggel...vau! A programon biztosítjuk, hogy maximum 6 fő vegyen részt, így garantáltan fizikai kapcsolatba kerülhetsz a kutyákkal és átélheted az élményt.

Jelentkezni programunkra közvetlenül kolléganőinknél tudsz:

Lagotto Romagnolo kutyák: Törő Lilla 06 30 195 7343 vagy elmenykutyazaslagottok@gmail.com

A program ára:

  • 1 fő 45 perc élménykutyázás: 12.000 Ft
  • minden további résztvevő 5000 Ft / fő díjon csatlakozhat a programhoz...vau:-)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és másfajta programterved van, kereshetsz minket is közvetlenül bizalommal megtaláljuk a megfelelő programot számotokra.

Jelentkezés:

Lagotto Romagnolo kutyák: Törő Lilla 06 30 195 7343 elmenykutyazaslagottok@gmail.com

kutyaselmenyek@gmail.com
Köszöntünk oldalunkon!