Irodai élményprogramok

Terápiás kutyáink - egy kicsit más környezetben

Irodai élményprogram- csapatépítő

Kaland az új élményeket kereső csapatoknak, baráti társaságoknak, közösségeknek!

Különleges kutyák, különleges embereknek!

1,5 órás együttlét és játék képzett terápiás kutyákkal közösségek számára. A csapatélmény minden percében fizikai kapcsolatban vagy ezekkel a csodálatos kutyákkal akár simogatásról, feladatokról vagy közös játékról legyen szó!

Nem "csak" nézed őket, hanem energiákat cseréltek, miközben csapat kovácsolódik!

Várunk szeretettel, gyere jelentkezz!

A csapatélmény programról bővebben

A terápiás kutyákkal való közös játék, feladatvégzés kellemes hangulatot teremt, javítja a kedélyállapot, oldja a stresszt, összehozza a közösséget, kollégákat.

A csapatélmény program nem más, mint négylábú barátainkkal kiegészített csapatépítő program.

Kutyáink feltétlen odaadása, szeretete és őszintesége feszültségoldó hatással bír, a vidám légkör kizökkenti a résztvevőket a hétköznapok stresszteli környezetéből. A kutyák által megtapasztalhatjuk, milyen az örömmel teli munka, lehetőség nyílik a résztvevőknek közelebb kerülniük egymáshoz és saját magukhoz is.

Mindegy milyen állapotban vagyunk a kutyáink tükröt mutatnak és gyógyszerként hatnak a csoporttagokra!

Képzett terápiás kutyáink aktív részesei a feladatoknak, melyek során játszva ismerkedhetsz meg saját és társaid személyiségének erősségeivel, hiányosságaival. Életszerű szituációkban szembesülhetsz azzal, hogy mennyire vagy képes irányító szerepet betölteni, jól kommunikálni.

A feladatok hatnak képességeinkre és elő kell hívni magadban a türelem, a kedvesség, a bizalom izgalmas világát is.

  • Vajon tudod szavak nélkül irányítani a kutyát miközben energiáidat és a metakommunikációdat használhatod "csak"?
  • Vajon mi kell ahhoz, hogy póráz nélkül csupán szavakkal és jelekkel vezess végig társaddal együtt!:-) egy akadálypályán egy kutyát?
  • Tudsz türelemmel és nyugodtsággal fordulni a többiekhez, amikor csukott szemmel építetek kutyakennelt?
  • Mit lépsz vajon, amikor a kutya nem érti amit kérsz tőle?

Amit adunk

Kutyákkal együtt végzett ügyességi játékokkal készültünk, amit személyesen és társaiddal együtt vihetsz végig. Mi kiképzők és terápiás felvezetők közben segítjük a folyamatot.

Programunkat úgy állítottuk össze, hogy minden percét élménynek éljétek meg, oldódjon az izgalom, miközben játszva erősödik a csapatkohézió!

A program végére garantáljuk lelked, tested feltöltődik!

A csapatélmény programról bővebben

A terápiás kutyákkal való közös játék, feladatvégzés kellemes hangulatot teremt, javítja a kedélyállapot, oldja a stresszt, összehozza a közösséget, kollégákat.

A csapatélmény program nem más, mint négylábú barátainkkal kiegészített csapatépítő program.


    Csapatélmény program terápiás kutyákkal baráti társaságoknak, munkahelyi közösségeknek, sport csapatoknak és minden kikapcsolódni vágyó közösségnek-1,5 órás program (10 perces szünettel)Részvételi díj: Kérd egyedi ajánlatunkat!

Minimális javasolt létszám: 6 fő

Alapítványunk tevékenysége Áfa mentes.

Alapítványunk támogatása esetén a támogatási összeg az adóalapból leírható Irodai élményprogram -Motivációs élményprogramIrodai élményprogram- soft skill tréningek